Selecteer een pagina

Ede/Lunteren, 15 april 2021

Een grote stroomstoring heeft vanochtend een kleine veertig straten in het postcodegebied van Ede en het buitengebied van Lunteren getroffen. Liander spreekt de verwachting uit dat rond 14:30 de storing weer verholpen zou zijn op hun Twitter account.

Bewoners in het postcodegebied 6712, 6713, 6714 en 6715 maakten vanmorgen via Twitter bekend dat ze geen stroom hadden. Ook komen enkele meldingen vanuit het buitengebied van Lunteren alwaar ook de stroom uitgevallen is. Totaal zitten enkele 500 huishoudens in het gebied zonder stroom. Liander meldt dat de storing rond 14:30 verholpen is. De woningen zouden ‘enkele uren’ zonder stroom gezeten hebben.

Een monteur van het bedrijf is ondertussen aanwezig om de storing te verhelpen zo valt te lezen op hun website. Over de oorzaak van de stroomstoring is nog niets bekend. Check de actuele status over storingen hier.

Foto ter illustratie


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?