Selecteer een pagina

Doetinchem, 11 april 2021

Supporters van Brigata Trifosi hebben zondagmiddag een feestje gebouwd nabij het stadion van De Graafschap nadat de club met 1-0 won van Go Ahead Eagles uit Deventer. Hiermee komt de promotie van de club weer een stukje dichterbij.

Diverse supporters van de supportersvereniging hadden de voetballers van De Graafschap bij aanvang van de wedstrijd al naar het stadion begeleidt en een groot spandoek opgehangen met de tekst “Met wilskracht en mentaliteit op één, knokken we ons er samen doorheen”. Na afloop van de wedstrijd werden de voetballers met luid gejuich ontvangen op de kruising Lijsterbeslaan/Rekhemseweg en ontstond er spontaan een gezellig feestje. Ondanks de inzet van veel politie en Mobiele Eenheid (ME) bleef de sfeer ontspannen, zelfs toen de spelersbus van Go Ahead Eagles langskwam.

Uw verslaggever ter plaatse, zelf een Doetinchemmer met hart voor de club, kijkt terug op een verdiende overwinning van de club en nadien de gezellige sfeer buiten het stadion. De supportersvereniging heeft laten zien dat ze echte ‘superboeren’ zijn en dat een feestje op een ordentelijke manier gevierd kan worden.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?