Selecteer een pagina

Doetinchem, 9 april 2021

De politie en ambulance zijn vrijdagmiddag opgeroepen voor een kop staart aanrijding vlak voor de stoplichten bij de kruising van de Oostelijke Randweg met de Varsseveldseweg te Doetinchem.

De bestuurder van een bestelbus met aanhanger stond stil voor het stoplicht bij de kruising met de Varsseveldseweg. Een achterop komende automobilist had dit veel te laat in de gaten en knalde vol op de aanhanger. Twee auto’s die hier weer achterop kwamen konden ook niet tijdig meer remmen en knalden ook op het voorste voertuig. De kop staart aanrijding gebeurde vermoedelijk door onoplettendheid.

Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft alle betrokkenen even nagekeken, gelukkig bleken de verwondingen allemaal mee te vallen en hoefde er niemand mee. Voor de drie auto’s komt een afsleep ter plaatse, de bestelbus kon zijn weg zelf vervolgen. Het overige verkeer kon met gepaste snelheid de ongevalslocatie passeren.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?