Selecteer een pagina

Doetinchem, 7 april 2021

De brandweer van Doetinchem is woensdag omstreeks 19:20 opgeroepen voor een melding van een gaslek in een woning aan de Airbornestraat in deze plaats. Ook Liander werd ingeschakeld.

De bewoners roken een gaslucht en belden, nadat ze naar buiten waren gegaan met hun hond, zelf de hulpdiensten. De brandweer voerde enkele metingen en uit deze kwam inderdaad in de keuken van de woning een gaslek aan het licht. Ook Liander was snel ter plaatse. Deze hebben met metingen de exacte locatie van het lek getraceerd en het verholpen.

De bewoners wachten buiten totdat ze hun woning weer betreden konden. De woning is even gelucht om de sterke gaslucht eruit te krijgen. Naast een hond bleek er boven ook nog een kat in de slaapkamer te zitten, deze bleef in de woning gezien hij anders ervandoor zou gaan.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?