Selecteer een pagina

Zelhem, 7 april 2021

De ambulance en politie zijn woensdagmiddag rond 14:10 uitgerukt voor een aanrijding met letsel op de kruising van de Hengeloseweg met de Vrogteweg in het buitengebied tussen Zelhem en Hengelo.

Een bestuurder wilde vanaf de Vrogteweg rechtdoor de Korenweg op en zag hierbij een automobiliste komende uit de richting Hengelo over het hoofd. Een aanrijding volgde waarbij een auto tegen een hekwerk tot stilstand kwam en de andere deels op het fietspad. De automobiliste raakte gewond en is nagekeken door het ambulancepersoneel en hierna ter controle overgebracht naar het ziekenhuis te Doetinchem. De bestuurder van de andere auto kwam met de schrik vrij.

Een voorrangsfout ligt ten grondslag aan de aanrijding. Beide auto’s raakten dusdanig zwaar beschadigd dat ze af moesten worden gesleept. Het overige verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?