Selecteer een pagina

Doetinchem/Velswijk, 6 maart 2021

De politie en ambulance zijn dinsdagmorgen opgeroepen voor een bestuurder die op de N316 van Doetinchem naar Velswijk onwel werd achter het stuur van zijn auto. Niet duidelijk is of de bestuurder meegenomen is naar het ziekenhuis.

De bestuurder merkte zelf dat hij zich rond 11:30 niet goed voelde, hij reed toen van Doetinchem richting Velswijk. Hij wist zijn voertuig in een vluchtheuvel te parkeren en alarmeerde hierop zelf de hulpdiensten. Ambulance en politie kwamen in actie en waren spoedig ter plaatse. Door zijn snelle en tijdige handelen werd een (mogelijk) ongeval voorkomen hierdoor.

De bestuurder is door het toegesnelde ambulance nagekeken, het is niet bekend of hij mee moest. Onduidelijk is waarom de bestuurder onwel werd.

Foto: Stockfoto


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?