Selecteer een pagina

Doetinchem, 3 april 2021

De hulpdiensten zijn zaterdagavond uitgerukt voor een verkeersongeval op de kruising van de Diepengoorsestraat/Turfweg met de Terborgseweg in het buitengebied van Doetinchem. De oorzaak van het ongeval blijkt een voorrangsfout te wezen. Naast de politie en twee ambulances werd ook de brandweer van Zelhem gealarmeerd, deze werden echter al snel afgemeld.

De bestuurster van de donkerkleurige Volkswagen Golf reed over de Diepengoorsestraat en wilde rechtdoor de Terborgseweg op, hierbij zag ze de bestuurder van een Twingo die over de Turfweg richting Doetinchem reed over het hoofd. Deze auto kwam van rechts en had dus voorrang. Een aanrijding volgde waarbij de bestuurster van de Golf gewond raakte, ze is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis te Doetinchem. De bestuurder van de Twingo raakte niet gewond, hij is thuis afgezet door de politie.

Beide auto’s raakten zwaarbeschadigd en zijn door een bergingsbedrijf afgesleept. Vanwege het ongeval was de kruising tijdelijk dicht, wat enige hinder opleverde voor het overige verkeer. De aanrijding trok veel bekijks van buurtbewoners.

Foto/Video: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?