Selecteer een pagina

Doetinchem, 1 april 2021

“Na 1 jaar en 3 maanden gooide de corona crisis roet in het eten” laat eetkamer.nu op haar Facebook pagina weten. De lunchroom op de hoek van de Heezenstraat in het centrum van Doetinchem sluit per direct haar deuren laten de beide eigenaren in hetzelfde artikel weten.

Met ‘1 jaar en 3 maanden’ doelen de eigenaren op de opening van de lunchroom tot aan de sluiting door de corona crisis, half maart 2020. Vanaf de eerste lockdown sloten -toen 1 juni- alle horecazaken. De eigenaren zeggen “voordat het meer geld kost doen wij onze deuren dicht. We gaan jullie missen!”. De horecazaken sloten, na een periode dat ze open mochten, weer op half oktober wederom vanwege de corona maatregelen.

Op 1 november 2018 startte eetkamer.nu in het pand dat 35 jaar lang bekend stond als De Heezencorner. Vorige week werd bekend dat eetcafé Antons Biergarten in de Grutstraat in Doetinchem ook haar deuren sloot n.a.v. de corona crisis.

Opening van nieuwe zaken
Ondanks dat enkele zaken de deuren sluiten, openen ook drie nieuwe zaken in de Doetinchemse binnenstad. Zo opent Tom Wonnink van muziekcafé Merleyn straks eetcafé Bastion aan het Joop Sarsplein. Aan het Simonsplein opent binnenkort restaurant Home op de plek waar tot 2013 Fred & Douwe gevestigd was. In het voormalige pand van Revelman Woonkunst aan de Grustraat opent binnenkort grandcafé Vanouds.

Foto ter illustratie


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?