Selecteer een pagina

Doetinchem, 30 maart 2021

De politie van Doetinchem is dinsdagavond met meerdere voertuigen uitgerukt naar de St. Eustatiusstraat in deze plaats voor een incident in een woning. Ook een ambulance ging ter plaatse.

De politie betrad de woning met hun wapenstok in de straat. Men wilde niet ingaan op wat er precies in de woning voor is gevallen, maar er is tenminste een persoon nagekeken door het ambulancepersoneel. Deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis echter. Mogelijk betreft het een incident in de relationele sfeer.

Zowel buren als achterburen klagen al langer over veel overlast van het desbetreffende adres. Ook zou er regelmatig politie staan bij de woning, een agent wilde alleen kwijt aan uw verslaggever dat het “een bekend adres” is bij hun en ook bij de hulpverleningsinstanties. Sité Woondiensten is bekend met de situatie, maar geeft aan weinig te kunnen ondernemen. Natuurlijk wordt, samen met alle betrokkenen, wel gekeken naar een juiste oplossing aangaande de ontstane overlast.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?