Selecteer een pagina

Zevenaar, 20 maart 2021.

Een tiener zonder rijbewijs heeft vrijdagavond het treinverkeer tussen Arnhem en Zevenaar plat gelegd, hij “parkeerde” een auto dwars op het spoor.


Volgens de politie van Zevenaar heeft de jonge man bij het wegrijden van de parkeerplaats bij het station van Zevenaar de auto in zijn achteruit gezet, daardoor schoot de wagen dwars door een hek en belandde letterlijk midden op het spoor. De auto zat muurvast en is door een bergingsbedrijf van het spoor gehaald. Beide minderjarige inzittenden van de wagen hebben een proces verbaal gekregen, er is tevens melding gemaakt bij ‘veilig thuis’.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?