Selecteer een pagina

Doetinchem, 23 februari 2021

De politie en ambulance zijn dinsdagavond uitgerukt voor een aanrijding letsel op de kruising van het Hof van Wenen met het Hof van Rome/Hof van Parijs te Doetinchem. De schade aan de auto bleef beperkt, de scooter liep wel forse schade op.

De jongedame op de scooter wilde rechtdoor van het Hof van Rome naar het Hof van Parijs. De bestuurster van een auto die uit het Hof van Wenen kwam zag de scooterrijdster over het hoofd vanwege een foutief geparkeerde bestelbus. Hierop volgde een aanrijding waarbij de scooterrijdster aan haar voet gewond raakte. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft zich over haar ontfermd, maar ze hoefde niet mee.

De scooterrijdster is met enige ondersteuning van haar familie in een bestelbus ingestapt waar later ook de scooter achterin ging. De automobiliste was best aangeslagen, maar kon haar weg met enige schade aan haar auto vervolgen. Buurtbewoners gaven aan dat de betreffende bestelbus (die foutief geparkeerd stond, red.) al langer en vaker voor overlast zou zorgen door het parkeren, morgen gaat er een klachtenbrief hierover naar de gemeente.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?