Selecteer een pagina

Terborg, 21 februari 2021

De politie heeft zaterdagavond in een woning aan de Wijnwaarden in Terborg de bewoner aangehouden die even ter voor buiten mogelijk met een vuurwapen rond liep. Het onderzoek loopt nog.

Getuigen hadden de man in de buurt van de supermarkt zien lopen, het vermoeden bestond daarbij dat hij een vuurwapen op zak had. Rond 21:30 hield de politie, gehuld in kogelvrije vesten en met hun dienstwapen getrokken, de man aan in zijn woning. Er werd hierbij geen vuurwapen aangetroffen.

De politie heeft zondag nog in de woning van de man verder onderzoek verricht. Op het moment dat de politie arriveerde, werd er ook nog een andere man in de woning aangetroffen. Deze is heengezonden. De bewoner van de woning is wel aangehouden en wordt verhoord.

Foto: Stockfoto


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?