Selecteer een pagina

Winterswijk, 19 februari 2021

Een uniek moment vandaag in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk. Ondanks dat Tim op de intensive care lag vroeg hij zijn vriendin ten huwelijk. Natuurlijk zei ze volmondig “JA”.

Tim Spaan ligt al vier weken op de intensive care van het SKB nadat hij een ernstige bloedvergiftiging op had gelopen. Vlak voordat hij de ic af mocht besloot hij de vrouw met wie hij al 11 jaar samen is, Imelda Rumathé, ten huwelijk te vragen. Tim had eigenlijk niet echt wat voorbereid, maar met wat hulp van de verpleegkundigen lukte het toch om er iets moois van te maken. De verpleegkundigen regelden een dienblad met wat lekkers en wat versieringen meldt het SKB op haar Facebook. Natuurlijk hoort bij een aanzoek ook een ring, dus werd er snel van een veiligheidsspeld een ring geknutseld.

Imelda was compleet overrompeld toen ze op deze unieke manier in het SKB ten huwelijk gevraagd werd, ze zegt “Ik heb natuurlijk direct ja gezegd”. Gezien Tim nog herstellende is van zijn ernstige bloedvergiftiging kon het stel nog geen eerste reactie geven. Wel laten beide via het SKB weten “dat ze iedereen op de ic willen bedanken voor de goede begeleiding en goede zorgen”. De ic afdeling laat weten “alles in het werk te hebben gesteld om Tim te helpen. Woorden schieten te kort”.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?