Selecteer een pagina

Doetinchem, 19 februari 2021

De politie en brandweer van Doetinchem zijn in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 00:00 gealarmeerd voor een schuurbrand bij een woning aan de Schermhorst in deze plaats. De oorzaak van de brand is onduidelijk.

De dochter van de bewoners ontdekte de schuurbrand en alarmeerde hierop haar ouders die direct 112 belden. De schuur stond toen binnenin al in lichterlaaie. De brandweer kwam met een tankautospuit en waterwagen ter plaatse. Met een klein kwartiertje was de brand meester. De schade in de schuur is groot en ook de schuur van de buurman liep enige rookschade op.

Het is vooralsnog onduidelijk wat de brand veroorzaakt heeft, het Team Brandonderzoek (TBO) gaat hier morgenvroeg naar kijken. De brand trok veel bekijks van buurtbewoners. De bewoners kunnen vannacht, ondanks de stevige rookontwikkeling, gewoon thuis slapen. Na het brandonderzoek zou ook Stichting Salvage ingeschakeld worden voor de verdere schade afhandeling.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?