Selecteer een pagina

Wijnbergen/Braamt, 19 februari 2021

De hulpdiensten zijn vrijdagmorgen uitgerukt voor een ongeval met letsel op de Koppelstraat in het buitengebied tussen Wijnbergen en Braamt. Vermoedelijk speelde de gladheid en snelheid een rol bij het ongeval.

Een bestuurder reed vanuit Braamt richting Wijnbergen toen het vlak na een bocht mis ging. De bestuurder kwam aan de linkerzijde in de berm en corrigeerde waarbij hij vervolgens rechts van de weg een boom klapte en uiteindelijk dwars over de weg tot stilstand kwam. Bewoners van een nabijgelegen woning hoorde de klap en alarmeerden de hulpdiensten. Zowel de politie, ambulance en brandweer kwamen ter plaatse. De brandweer werd opgeroepen om zout te strooien gezien de gladde situatie ter plaatse, ook hebben ze de gemeente hierover ingelicht.

De bestuurder, een man uit ‘S Heerenberg, raakte bij het ongeval gewond en is met onder meer een hersenschudding per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis te Doetinchem. Volgens de politie wist de man niet meer wat er gebeurt was. Zijn auto raakte zwaar beschadigd en is afgesleept door een bergingsbedrijf. De bewoner van de woning gaf aan dat er vaak veel te hard wordt gereden over het landweggetje.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?