Selecteer een pagina

Doetinchem, 18 februari 2021

De politie en ambulance zijn donderdagavond rond 18:45 uitgerukt voor een melding ‘aanrijding letsel’ op de kruising van de Heemskerklaan en de Varsseveldseweg te Doetinchem. In eerste instantie werd ook de brandweer opgeroepen, maar deze kon snel weer afgemeld worden.

Een bestuurder die vanaf de Heemskerklaan de Varsseveldseweg op wilde rijden heeft vermoedelijk de bestuurder van een pick-up die over de Varsseveldseweg reed over het hoofd gezien waarbij een aanrijding volgde. De bestuurder van de auto verklaarde dat hij door de combinatie van de regen en een bushokje die hem het zicht ontnam de pick-up truck niet gezien heeft. Het ambulancepersoneel ontfermde zich even over de man, maar zijn verwondingen bleken mee te vallen. De bestuurder van de pick-up truck kwam met de schrik vrij.

De personenauto, die voor bij de bestuurderszijde flink beschadigd raakte, moest worden afgesleept. De pick-up truck had weinig schade en kon zijn weg zelfstandig vervolgen. Vanwege het ongeval was tijdelijk even een rijstrook afgesloten, het verkeer werd om en om langs de ongevalslocatie geleidt. Dit leidde niet tot hinder.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?