Selecteer een pagina

Doetinchem, 17 februari 2021

De brandweer van Doetinchem is woensdagmiddag omstreeks 12:05 uitgerukt voor een melding van een gas lekkage in een telefonie winkel in het centrum van deze plaats. Er werd een tijdelijke afzetting gemaakt voor enkele winkel panden vanwege gevaarzetting.

De medewerkers van de winkel, die open is voor service gerelateerde zaken, belden de brandweer toen ze een gaslucht roken in de winkel. Zowel de medewerkers van de telefonie winkel alsmede een naastgelegen winkel mochten op last van de ter plaatse gekomen brandweer tijdelijk hun pand niet in en moesten buiten wachten. De brandweer heeft metingen in het winkelpand verricht, wat hier uit is gekomen is onbekend. Ook Liander kwam ter plaatse om de lekkage te verhelpen.

Het was de tweede keer binnen een jaar dat de winkel door een gas lekkage getroffen werd. Volgens een medewerker was vorig jaar nog een onderdeel vervangen welke de oorzaak bleek van die lekkage. Wat de oorzaak nu is, is onbekend.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?