Selecteer een pagina

Didam/Doetinchem, 14 februari 2021

Twee mannen uit Doetinchem zijn vrijdag aangehouden tijdens een controle van de Koninklijke Marechaussee nabij Didam. In het voertuig werd een kleine hoeveelheid harddrugs aangetroffen en een verboden wapen met munitie.

De Koninklijke Marechaussee besloot de auto met een tweetal mannen uit Doetinchem bij Didam te onderwerpen aan een controle. Toen de bijrijder aangaf geen geldige identiteitspapieren bij zich te hebben besloten ze de man te fouilleren. In de tas van de man werd een kleine hoeveelheid cocaïne aangetroffen. Toen ook de auto werd doorzocht trof de Marechaussee in het handschoenenkastje een doosje met vijftig patronen gevonden en een op een wapen gelijkend voorwerp in een pantysok.

De leden van de Marechaussee trokken hierop direct hun eigen wapen. Beide mannen werden aangehouden. Onderzoek wees uit dat het om een halfgeladen wapen ging, die in het bezit was van de bestuurder. Hij heeft een dagvaarding gekregen en moet zich later voor de rechter verantwoorden. De bijrijder werd bekeurd voor het in bezit hebben van harddrugs.

Foto ter illustratie


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?