Selecteer een pagina

Doetinchem, 22 januari 2021

De politie en brandweer van Doetinchem zijn vrijdagmorgen uitgerukt naar de Surinamestraat in deze plaats voor een melding van een scooterbrand. De scooter moet als verloren worden beschouwd.

De brand woedde in de achtertuin van een woning in een appartementencomplex. De brandweer, die snel ter plaatse was, kon niet voorkomen dat de scooter geheel in vlammen opging. Gezien er sprake was van een behoorlijke rookontwikkeling heeft de brandweer in de woningen een co2 meting uitgevoerd, behalve dat er sprake was van een rooklucht werden er geen verhoogde concentraties co2 gemeten.

De bewoner van de woning had de scooter gisteren uit Doesburg gehaald. De oorzaak van de brand kortsluiting in het circuit van het motorblok. De bewoner heeft eerst nog getracht de brand te blussen maar al snel bleek dit niet meer mogelijk te zijn en schakelde hij de brandweer in. Omdat de scooter vlakbij een schuur stond met een rieten dak heeft hij de scooter nog verplaatst terwijl deze in brand stond, hij raakte hierbij gewond aan zijn handen.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?