Selecteer een pagina

Duiven, 13 december 2020.

Bij een aanrijding op de Giesbeeksestraat te Duiven is zondagmiddag een persoon gewond geraakt, zijn auto belande in de greppel naast de weg.

Het ongeval gebeurde omstreeks 13:20, de automobilist rijdend op de Giesbeeksestraat in de richting van Duiven zag een van rechts uit de Kerkstraat komende auto over het hoofd, mogelijk heeft hij door de flets schijnende laagstaande zon de auto over het hoofd gezien. Bij de aanrijding die volgde schoot een auto door en kwam in de greppel naast de weg terecht, de inzittende wist zelf uit de auto te komen. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, de bestuurster van de andere wagen kwam hevig geschrokken er zonder kleerscheuren vanaf, ze is wel even nagekeken door ambulancepersoneel.

Beide auto’s raakten vermoedelijk total loss en zijn door een bergingsbedrijf afgesleept. De Giesbeekseweg was ter hoogte van de Kerkstraat enige tijd afgesloten, automobilisten moesten via de Rivierweg naar hun bestemming.

Fotograaf: Ron.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?