Selecteer een pagina

Didam, 23 november 2020

De Koninklijke Marechaussee heeft een 40-jarige man uit de Oude IJsselstreek aangehouden vanwege verboden wapenbezit en het in zijn bezit hebben van illegaal vuurwerk. De man werd zondagavond nabij Didam gecontroleerd.

De man werd door de marechaussee gecontroleerd door het team ‘mobiel toezicht gericht op grensoverschrijdende criminaliteit en illegale grensoverschrijding’. Bij de controle van zijn voertuig stuitte de marechaussee naast een hoeveelheid (illegaal) vuurwerk ook op een wapenarsenaal in de auto. Er lagen twee luchtdrukwapens, een katapult en een knuppel in de auto. In de woning vond men later nog twee geweren. Alle verboden wapens en het (illegale) vuurwerk is in beslag genomen.

De verdacht zit vast voor verhoor.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?