Selecteer een pagina

Doetinchem, 21 november 2020

Het arrestatieteam en de politie hebben zaterdagavond rond 18:30 een inval gedaan in een hoekwoning op de hoek van de Karel Doormanstraat en de Boddens Hosangstraat te Doetinchem. Bij de inval werd een ‘forse’ wietkwekerij aangetroffen, deze wordt geruimd.

De politie had een melding ontvangen dat een groep mensen met wapens de hoekwoning in zouden zijn gegaan. Hierop heeft men een observatie opgezet, het arrestatieteam ingeschakeld en de omgeving afgezet. Bij de inval door lhet arrestatieteam werden echter geen wapens aangetroffen. Op de bovenverdieping vonden ze echter wel een wietkwekerij die over maar liefst drie slaapkamers was uitgespreid.

Er waren ten tijde van de inval twee personen in de woning, deze zijn beide aangehouden en worden ingesloten. Onduidelijk is om hoeveel planten het gaat, de politie spreekt van een forse kwekerij. De stroom voor de kwekerij werd illegaal afgetapt. Vanwege het uitschakelen van de stroom bij de desbetreffende woning, was er een tijdelijke stroomonderbreking in de wijk. De ontmanteling vindt op een ander tijdstip plaats.

Foto: ingezonden (door Jeroen)


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?