Selecteer een pagina

Doetinchem, 19 november 2020

De brandweer van Doetinchem moest donderdagmiddag uitrukken voor een wateroverlast melding bij een bedrijf aan de Varsseveldseweg in deze plaats. Over de eventuele schade is niets bekend.

Het personeel van de stofferingszaak had al de gehele dag last van een lekkende waterleiding in de kelder. Ze hadden de hoofdkraan al deels dichtgedraaid maar dit leidde niet tot het gewenste effect, ook hadden ze het waterleidingbedrijf al ingeseind. Deze konden echter niet eerder dan 17:30 het euvel komen verhelpen. De zaak verergerde toen de leiding afknapte en de kelder binnen de kortste keren volledig blank zette.

Het personeel heeft eerst zelf geprobeerd om met emmers de kelder leeg te halen, maar besloot uiteindelijk de brandweer te bellen. Deze kwamen ter plaatse en plaatsten een pomp in de kelder, het duurde geruime tijd voor de kelder leeggepompt is. Vitens kwam, eerder dan de bedoeling, ter plaatse en zou het water afsluiten en de leiding breuk gaan verhelpen. Over de schade is niets bekend geworden.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?