Selecteer een pagina

Doetinchem, 19 november 2020

De politie en ambulance zijn donderdagavond uitgerukt naar een melding van een aanrijding met letsel op de Kapoeniestraat te Doetinchem. Het betrof een aanrijding tussen een fietser en voetgangster.

Een medewerkster van Iriszorg wilde vanaf haar werk oversteken naar de parkeerplaats om naar huis te gaan, hierbij heeft ze vermoedelijk een fietser die uit de richting van de stad kwam te laat opgemerkt. Een aanrijding volgde waarbij de vrouw ten val kwam en gewond raakte. Ze is even nagekeken in de ambulance en hierna ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. De fietser was erg geschrokken, ook hij werd even nagekeken door het ambulancepersoneel maar kon zijn weg vervolgen.

Doordat er werkzaamheden aan de Gaswal worden uitgevoerd hadden politie en ambulance grote moeite om de plek van de aanrijding te bereiken. Veel inwoners van Doetinchem rijden via de Waterstraat en Kapoeniestraat naar de Grutstraat om vervolgens zo naar huis te rijden, dit leidt al tot veel overlast en het dichtslibben van beide straten. Vanwege de aanrijding werd het verkeer tijdelijk omgeleid via de andere parkeerplaats.

Grote ergernis door sluipverkeer
Diverse ondernemers en aanwonenden ergeren zich al langere tijd over het sluipverkeer dat de omleiding niet volgt en de stad doorrijdt. Er wordt opgeroepen om de geldende omleidingsroute te volgen, ook al betekent dit dat je wat later thuis komen zult.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?