Selecteer een pagina

Doetinchem, 19 november 2020

Meerdere politie voertuigen en een ambulance zijn donderdagmiddag om 13:51 uitgerukt voor een ongeval op een spoorwegovergang aan de C. Missetstraat/Havenstraat te Doetinchem. Wonder boven wonder deden zich er geen persoonlijke ongelukken voor. De schade aan de scooter is groot.

De jongedame reed met haar scooter vanuit de richting C. Missetstraat richting de Havenstraat toen het misging. Vermoedelijk zag ze te laat dat de spoorbomen dicht waren, ze knalde er tegenaan en viel vervolgens. Een man die in de buurt woonde en de trein had typhoneren trok de jongedame van het spoor voor de aanstormende trein vandaan. De laatstgenoemde raakte de scooter nog wel, deze kwam een paar meter verder tegen een regelkast tot stilstand.

De jongedame raakte niet gewond en kon, nadat ze in de ambulance gecontroleerd was, met haar ouders naar huis. De scooter is later door haar vader opgehaald. Enkele treinpassagiers zijn geëvacueerd en moesten via een kleine omweg richting het station van Doetinchem lopen. ProRail Incidentenbestrijding heeft het onderdeel waar de vrouw tegenaan gekomen is vervangen.

Tijdelijk geen treinen
Vanwege het ongeval en de nasleep ervan reden er tijdelijk geen treinen tussen Doetinchem en Wehl. De verstoring was rond 15:15 verholpen. Mensen werden met bussen vervoerd tussen Doetinchem en Wehl visa versa.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?