Selecteer een pagina

Drempt/Doetinchem, 19 november 2020

Twee van de drie verdachten die vorige week donderdagavond rond 22:00 uur een woning aan de Marke in Drempt zouden hebben overvallen zijn aangehouden. De twee mensen die in de woning aanwezig waren werden bedreigd.

Oplettende burgers zagen het tweetal vrijdagmiddag lopen in Drempt, hielden ze staande en alarmeerden de politie. De ter plaatse gekomen agenten hebben het tweetal van de ‘oplettende burgers’ overgenomen en ze ingesloten. Bij de inbraak stalen ze ook de auto van het echtpaar, waar deze is is nog niet bekend.

Beide verdachten komen uit Doetinchem, het gaat om een 19-jarige jongeman en een minderjarige jongen. De politie is nog op zoek naar de derde verdachte. Het tweetal is voorgeleid aan de rechter-commissaris en blijft voorlopig nog in de cel.

Foto: Stockfoto


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?