Selecteer een pagina

Doetinchem, 18 november 2020

De politie van Doetinchem heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een motorrijder aangehouden nadat deze er vandoor ging bij een controle. Hij bleek onder invloed van alcohol en haalde rare capriolen uit met zijn motor. De man is aangehouden nadat hij viel.

Enkele politie agenten zagen de motorrijder tijdens hun surveillance met hoge snelheid voorbij komen. Hij maakte diverse verkeersovertredingen en besloten de man aan te houden. Echter was dat makkelijker gezegd dan gedaan. De man ging ervandoor.

De motorrijder negeerde een stopteken, beging meerdere snelheidsovertredingen en haalde andere rare capriolen uit met zijn motor. Helaas bleef het niet goed gaan, de man kwam ten val met zijn motor en kon worden aangehouden.

Teveel alcohol en inbrekersgereedschap
Na controle bleek de man teveel alcohol te hebben genuttigd. De agenten vonden in zijn bagage vak inbrekersgereedschap. De man wordt verdacht van diverse overtredingen. Ook wordt uitgezocht of hij het inbrekersgereedschap mogelijk ergens gebruikt heeft.

Foto: Stockfoto


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?