Selecteer een pagina

Doetinchem, 14 november 2020

De brandweer van Doetinchem is uitgerukt nadat enkele mensen vuur uit de uitlaat van een vrachtwagen zagen komen, dit gebeurde aan de Havenstraat in deze plaats.

De chauffeur van de vrachtwagen verklaarde dat hij had tank vol had gegooid. Vermoedelijk had hij de tank net iets te vol gegooid, waarbij de olie is gaan ontbranden. Enkele omstanders zagen vlammen en rook uit de knalpijp komen en belden vervolgens de brandweer, de chauffeur had ondertussen de truck al geparkeerd bij zijn bedrijf. De brandweer is uitgerukt met onder meer een tankautospuit en waterwagen.

Laatstgenoemde kon snel worden afgemeld nadat er niets ernstigs aan de hand bleek. De brandweer heeft een controle uitgevoerd maar hoefde verder niet in actie te komen. De chauffeur heeft de truck even laten lopen om alles af te koelen. Schijnbaar staat de truck veel stil en zorgde dit uiteindelijk voor de ‘brand’ in combinatie met het te vol tanken. Er vielen geen gewonden. Of er schade aan de vrachtwagen is ontstaan is niet bekend.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?