Selecteer een pagina

Winterswijk, 6 november 2020

De politie van Winterswijk is vrijdagavond op zoek naar een ‘zeer verwarde en gevaarlijke’ jongeman in Winterswijk. Het betreft een 25-jarige man die niet zelf benaderd moet worden.

De jongeman zou vertrokken zijn uit de omgeving van de Bataafseweg. Hij zou leiden aan achtervolgingswaanzin en zich, volgens een burgernet bericht, verplaatsen in een gele bus van DHL waarvan het kenteken begint met V-350. Deze bus is gestolen. De jongeman kan een bedreiging vormen voor zichzelf en zijn omgeving.

Hij heeft blond haar en draagt donkere kleding. Benader de jongeman bij aantreffen NIET zelf maar bel direct 112 luidt het devies van de politie. Het is nog onduidelijk welke richting de man op gereden is.

Update 20:35: De 25-jarige jongeman is vrijdagavond aangehouden in Duitsland meldt de politie via Twitter. Bij de zoektocht naar de gele DHL bus werd onder meer een helikopter ingezet. De politie bedankt een ieder die meegeholpen heeft om de jongeman te vinden. Ze doen geen verdere mededelingen over waar de man aangehouden is uiteindelijk.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?