Selecteer een pagina

Doetinchem, 4 november 2020

Een meisje is woensdagmiddag in de buurt van het Graafschap stadion door een man met een mes bedreigd, ze moest een geldbedrag aan hem afstaan meldt een woordvoerder van de politie. De man zou na de straatroof zijn gevlucht in de richting van het station, maar is (nog niet) aangehouden.

De beroving had rond 13:15 plaats op de Zephirlaan achter het stadion van De Graafschap. Het slachtoffer “is van het voorval erg geschrokken maar gelukkig ongedeerd gebleven” aldus de woordvoerder. De verdachte is gevlucht op een fiets richting het station c.q. het centrum van de stad. De politie komt graag in contact met getuigen van de straatroof.

De politie verzond ook nog een Burgernet bericht. Dat leidde vooralsnog niet tot een/de aanhouding van de verdachte. Het zou gaan om een (jonge)man van rond de 1.75 lang, slank met blond kort haar. De verdachte droeg een zwarte jas van airforce en witte nike airs. Hij verplaatste zich op een fiets.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?