Selecteer een pagina

Didam, 1 november 2020.

Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag met zijn voertuig op de Willibrordusweg te Didam gecrasht en tegen de gevel van een woonhuis tot stilstand gekomen, bij het eenzijdig ongeval is niemand gewond geraakt.

Door nog onbekende oorzaak raakte een automobilist rijdend op de Willibrordusweg betrokken bij een eenzijdig ongeval, de jongeman reed eerst met zijn auto op een stilstaand voertuig en schoot vervolgens de weg over en kwam tegen de gevel van een woonhuis tot stilstand. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt, de bewoners van het pand waren op het moment van het ongeval elders in de woning. De bestuurder van de auto kwam eveneens met de schrik vrij, hij is wel in een opgeroepen ambulance nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij liep slechts een schaafwond aan zijn hand op.

De schade aan de woning is groot, namens de verzekering is stichting Salvage aanwezig om de bewoners bij te staan. De bewoners worden deze nacht elders ondergebracht, het huis is tijdelijk onbewoonbaar verklaard. De brandweer heeft de gevel tijdelijk gestut, een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen. Wanneer de bewoners weer terug in hun woning kunnen is onbekend.

Fotograaf: Joost.Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?