Selecteer een pagina

Doetinchem, 29 oktober 2020

De hulpdiensten zijn donderdagmorgen omstreeks 08:45 uitgerukt voor een aanrijding letsel op de rotonde van de Energieweg en de Mercuriusstraat te Doetinchem. Ook werd een Mobiel Medisch Team ingevlogen.

Een automobilist komende vanaf de Energieweg wilde de Mercuriusstraat inrijden waarbij hij de fietsster, die vanaf de Energiebrug afkwam, te laat opmerkte. Een aanrijding volgde waarbij de fietsster eerst hard tegen de voorzijde van de auto kwam en hierna op het asfalt. De fietsster raakte hierbij (ernstig) gewond aan haar hoofd. Ze was aanspreekbaar maar zeer verward. Ook werd de traumahelikopter gealarmeerd, deze kwamen ter plaatse met een Mobiel Medisch Team ter assistentie van het ambulancepersoneel. De vrouw is per ambulance overgebracht naar het Radboud ziekenhuis te Nijmegen.

Een jongeman die getuige was geweest van het ongeval en eerste hulp verleend had, is door de politie naar huis gebracht. Hij was behoorlijk aangeslagen. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) komt ter plaatse voor onderzoek. De Mercuriusstraat is ter hoogte van de rotonde met de Energieweg afgesloten voor het verkeer. De automobilist was ook behoorlijk aangeslagen na het ongeval.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?