Selecteer een pagina

Regio, 28 oktober 2020

De politie heeft woensdagmiddag meerdere meldingen gehad van malafide verkopers die actief zouden zijn in de Achterhoek. Ze waarschuwen mensen uit Wehl, Velswijk, Zelhem en Doetinchem en vragen hen alert te zijn op de gereedschap en aggregaten verkopers.

De politie meldt op Facebook; “de mannen, rijdend in een Mercedes busje, komen bij de mensen op de oprit om hun trolleys gevuld met gereedschap en aggregaten te verkopen. Ze hebben een erg vlotte babbel en proberen mensen te overtuigen om de producten, die er erg luxe uitzien, te kopen”. Wanneer de mensen het aanbod afslaan komen de verkopers soms erg agressief en intimiderend over.

De politie denkt dat de aggregaten en het gereedschap van een groothandel of beurs komen en deze worden aangeboden voor een prijs die men niet weigeren kan. De politie roept mensen op voorzichtig te zijn: “het aanbod kan zeer mooi en ook aanlokkelijk klinken, maar de kwaliteit is vaak twijfelachtig, trap er dus niet in!”


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?