Selecteer een pagina

Doetinchem, 24 oktober 2020

De politie en ambulance zijn zaterdagmiddag uitgerukt voor een melding van een aanrijding aan de Terborgseweg in Doetinchem. Er vielen geen gewonden bij de aanrijding.

Een automobiliste kwam met haar auto vanaf de J.F. Kennedylaan en sloeg linksaf de Terborgseweg op. Ter hoogte van het spoor gooide een fietsster van 15 plotseling haar stuur om waarna een aanrijding volgde. Ze raakte van de voorzijde tot de achterzijde de auto aan de passagierskant, de schade aan de auto is aanzienlijk.

De fietsster is even nagekeken door het ambulancepersoneel, maar haar verwondingen bleken mee te vallen. Nadat de fietsster en bestuurster hun gegevens uit hadden gewisseld konden beide hun weg vervolgen.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?