Selecteer een pagina

Gaanderen, 22 oktober 2020

De politie in donderdagavond rond 18:05 naar Gaanderen uitgerukt voor een aanrijding op de kruising van de Rijksweg met de Vulcaanstraat en de Hoofdstraat in deze plaats. Er vielen geen gewonden bij de aanrijding.

Een automobiliste in een blauwe Fiat reed over de Rijksweg en wilde op de kruising rechtdoor. Een automobiliste die uit de Hoofdstraat kwam heeft haar volledig over het hoofd gezien waarop een aanrijding volgde. De blauwe Fiat werd hard bij de bestuurderszijde geraakt, de grijze C1 had veel schade aan de motorkap. Er vielen gelukkig geen gewonden, maar de schrik zat er goed in bij de bestuurster van de C1 welke geen voorrang verleende. De materiële schade was groot.

Het overige verkeer ondervond enige hinder van de aanrijding, de kruising was deels afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen afgesleept.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?