Selecteer een pagina

Doetinchem, 11 oktober 2020

De brandweer van Doetinchem is zondagavond omstreeks 20:30 naar de Havenstraat in deze plaats gegaan voor een melding van een gaslucht in een woning aldaar.

De bewoners hadden de brandweer gealarmeerd omdat ze in de woning een gaslucht roken. Ze hebben hierop zelf de ramen van de woning opengezet en zijn vervolgens naar buiten gegaan. De brandweer heeft in de woning een meting verricht, maar kon niets vinden, ook bij de buren zijn metingen verricht waarbij tevens geen gaslucht gemeten kon worden.

Liander is ter plaatse gekomen om te zien of hun wat kunnen aantreffen gezien er wel degelijk een gaslek zou zijn in de woning. Deze zullen, bij aantreffen waar de lucht vandaan komt, het euvel gaan verhelpen. De bewoners kunnen in hun woning slapen is de verwachting.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?