Selecteer een pagina

Doetinchem, 10 oktober 2020

De politie heeft een 24-jarige man aangehouden nadat hij een stopteken op de Europaweg in Doetinchem negeerde en er met een snelheid van 180 kilometer per uur vandoor ging. De politie Doetinchem spreekt op Facebook van een dollemansrit.

De passagier sprong van de motor en werd staande gehouden kort voor de Duitse grens.

Zijn vlucht ging in de richting van Braamt over fietspaden en busbanen, hij negeerde hierbij alle geldende verkeersregels. De vlucht ging via Zeddam door naar ‘s-Heerenberg waar de passagier van de motor sprong, hij werd door de politie staande gehouden. De bestuurder vluchtte verder en ging de Duitse grens over in de richting van Emmerich.

Omdat de snelheden binnen de bebouwde kom van Emmerich opliepen tot boven de 120 kilometer per uur en de bestuurder ook meerdere rode stoplichten negeerde, besloot de politie de achtervolging te staken.
De 24-jarige bestuurder meldde zich later die dag op het politiebureau, hij is hierop aangehouden. Waarom de bestuurder ervandoor ging is niet bekend.

Foto: Still uit dashcambeelden


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?