Selecteer een pagina

Regio, 8 oktober 2020

De politie uit haar zorgen over de toename in het aantal zogenaamde drugsrijders. Afgelopen week werden meerdere bestuurders van motorvoertuigen gecontroleerd op het rijden onder invloed van verdovende middelen. Opvallend was het grote aantal positieve testen.

De politie meldt op haar Facebook pagina: “we zien een zorgelijke ontwikkeling in het besturen van een motorvoertuig in combinatie met het gebruik van drugs, afgelopen vijf dagen zijn vier drugsrijders betrapt”. Vrijdag werd in Dinxperlo een bestuurder in een geparkeerde auto gepakt, hij testte positief op drugsgebruik. Twee dagen later liepen in Winterswijk twee bestuurders tijdens een routinecontrole tegen de lamp. Woensdagavond was het weer raak in Dinxperlo, ook hier testte een bestuurder positief op drugsgebruik.

Komende periode heeft de politie Achterhoek Oost aangekondigd extra te gaan controleren op drugs in het verkeer. Ze geven geen specificatie per individueel geval, maar zeggen dat er positief getest is op wiet, speed, cocaïne en opiaten.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?