Selecteer een pagina

Doetinchem, 6 oktober 2020

In de nacht van zondag op maandag is er bij kledingwinkel T-Time Men’s Wear in de Boliestraat te Doetinchem een inbraak gepleegd. Hierbij is zeer dure merkkleding ontvreemd. De politie en eigenaar van de winkel roept getuigen op zich te melden.

Een buurvrouw van de winkel werd ’s nachts rond 04:00 wakker van glasgerinkel, ze belde hierop direct de politie. Toen deze ter plaatse kwamen bleken er twee grote bakstenen door de winkelruit van de kledingwinkel te zijn gegooid, vermoedelijk omdat de daders een deur niet geforceerd kregen. De daders waren toen al gevlogen.

De daders blijken zeer effectief te werk te zijn gegaan, ze hebben alleen dure kleding van het merk Stone Island gestolen. Ook werden er broeken van designer Jacob Cöhen en jassen van Woolrich gestolen. De politie en eigenaar roepen getuigen op die mogelijk iets hebben gezien en/of gehoord contact op te nemen.

Gerichte actie
Enkele maanden gelden was de winkel van Tribute Woman in de Boliestraat ook al het doelwit van inbrekers. Hier werden zo’n 100 dure jassen gestolen. Het blijkt in beide gevallen om een gerichte actie te gaan. De winkel is dinsdag gewoon weer open gegaan.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?