Selecteer een pagina

Westervoort, 26 september 2020.

Aan de Hoge Hoeve te Westervoort is in de nacht van vrijdag op zaterdag een Tesla in vlammen opgegaan, de wagen stond geparkeerd op een parkeerplaats tussen de woningen. De brandweer heeft een auto die er naast stond weggereden, dit voertuig liep lichte schade op.

Buurtbewoners hebben de brand opgemerkt en gemeld, op het moment dat de brandweer ter plaatse kwam stond het voertuig in lichterlaaie. De auto stond naast een elektriciteitshuisje, deze is door de brandweer gekoeld. Het voertuig wat naast de Tesla stond is door de brandweer van zijn plaats gereden, de eigenaar had zich met de sleutels naar buiten gespoed.

Volgens procedure is de elektrische auto door een gespecialiseerd bedrijf uit Den Hoorn geborgen, de wagen is in een waterdichte container afgevoerd, op het terrein van het bergingsbedrijf wordt de auto onder water gezet en blijft zo negen dagen staan.

Fotograaf: Ron.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?