Selecteer een pagina

Doetinchem, 22 september 2020

De politie en ambulance zijn dinsdagmorgen rond 11:23 opgeroepen voor een aanrijding met letsel op de Ettenseweg te Doetinchem. Een persoon is hierbij gewond geraakt.

De fietsster werd door de bestelbus geschept toen ze vanaf het fietspad aan de Gaanderenseweg de Ettenseweg overstak, de bestelbus had op dat moment groen licht. De fietsster belandde na de aanrijding op de motorkap en tegen de ruit van de bestelbus aan. Haar fiets kwam uiteindelijk 16 meter verder in de berm terecht. Ze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de bestelbus kwam met de schrik vrij, hij was erg ontdaan door het ongeval.

Het overige verkeer had enige hinder van het ongeval. De rijbaan rechtdoor was enige tijd gestremd voor het verkeer, dit werd tijdelijk omgeleid via de Gaanderenseweg. De bestelbus is uiteindelijk opgehaald door een bergingsbedrijf.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?