Selecteer een pagina

Didam, 21 augustus 2020

Op diverse locaties zijn deze week auto’s vernield en is in auto’s ingebroken te Didam. In juni werden ook al meerdere auto’s vernield en werd er ingebroken in voertuigen. De politie kan niet zeggen of de twee zaken in verband staan met elkaar.

Tussen zondag 13 september en woensdag 16 september werd er op drie verschillende momenten toegeslagen. Tijdens de inbraken werd onder meer een bouwradio en lichtunit buitgemaakt, van diverse andere geparkeerde auto’s werden de ruiten ingeslagen zo valt er te lezen op de Facebook pagina van de Politie Montferland.

De politie roept mensen op die iets gehoord en/of gezien hebben zich te melden.

Foto: Stockfoto


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?