Selecteer een pagina

Doetinchem, 20 september 2020

De brandweer van Doetinchem moest zondagmiddag uitrukken voor een hulpverlening bij een horeca zaak op het terrein van de voormalige Penitentiaire Inrichting aan de Klootsemastraat in deze plaats.

Een vrouw moest even naar het toilet, echter toen ze eraf wilde komen bleek dit onmogelijk. De eigenaar van de horeca zaak besloot hierop de hulp van de brandweer in te roepen. Deze konden gelukkig de vrouw na enkele minuten uit haar benarde positie bevrijden. Door het avontuur was ze best van streek, ze is hierna gelukkig zeer correct opgevangen door de eigenaar van de zaak die het hele voorval ook als uitermate vervelend moet hebben ervaren. Hoe het mogelijk was dat de deur niet meer open ging is onduidelijk gebleven.

Foto: Stockfoto


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?