Selecteer een pagina

Duiven, 20 september 2020.

De brandweer is zondagmiddag omstreeks 17:00 opgeroepen om een kijkje te nemen bij het tankstation van de Makro aan de Nieuwgraaf te Duiven, daar werd al de hele middag bij tijd en wijlen een gaslucht waargenomen. Uit voorzorg hebben medewerkers de pompen afgezet en de brandweer ingeschakeld.

Na meerdere meldingen van een gaslucht in de omgeving van het pompstation heeft personeel van de Makro in Duiven een kijkje genomen, uit voorzorg werden de twee pompen voor LPG afgezet en de brandweer opgeroepen. In de buurt van de pomp was inderdaad een gaslucht waarneembaar, echter werd geen oorzaak gevonden. Na inspectie en metingen aan de pomp, ondergrondse tank en riolering werd niks bijzonders gevonden. Door de noodstop te gebruiken zijn beide LPG installaties afgesloten, de beheerder van de site krijgt bericht van het incident en zal dit verder afhandelen. Tot de oorzaak is gevonden en verholpen kunnen automobilisten geen LPG tanken en zullen moeten uitwijken naar omliggende stations.

Fotograaf: Ron.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?