Selecteer een pagina

Doetinchem, 14 september 2020

De politie en brandweer van Doetinchem zijn maandagavond rond 21:05 uitgerukt voor een melding van een autobrand aan de Bonifaciusstraat te Doetinchem. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

De bestuurder, een jongeman, kwam thuis en had zijn auto net geparkeerd. Hij stapte uit en zag vervolgens rook onder de motorkap vandaan komen. Hij kon nog net een aantal spullen uit de auto halen en de auto een stuk achteruit rijden van de parkeerplaats bij andere auto’s vandaan. Buurtbewoners pakten hun brandblussers en spoten deze leeg in de motorkap, echter zorgde dit niet voor het doven van de brand.

De toegesnelde brandweer wist het vuur snel te doven maar kon niet voorkomen dat de schade aan de motor aanzienlijk is. De brand kon ontstaan doordat de brandstofslang knapte en de benzine op de hete motor terecht kwam.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?