Selecteer een pagina

Doetinchem, 2 september 2020

De politie en ambulance kregen woensdagmorgen een melding van een aanrijding met letsel op de Rozengaardseweg te Doetinchem. Een voorrangsfout ligt ten grondslag van de aanrijding.

Een oudere bestuurster van een auto wilde vanaf de Rozengaardseweg richting de parkeerplaatsen van de winkels, ze zag hierbij vermoedelijk de fietsster over het hoofd. Een aanrijding volgde waarbij de fietsster gewond raakte. Ze is even in de ambulance nagekeken voor haar verwondingen en hierna naar de huisarts vervoerd voor verdere behandeling, ze had geen al te erge verwondingen. Van de automobiliste is een verklaring opgenomen en een blaastest afgenomen, laatste is normaal bij een aanrijding.

De in- en uitgang van de parkeerplaats was enige tijd afgesloten voor het verkeer. Automobilisten konden tijdelijk alleen gebruik maken van de in- en uitgang aan de Dr. Huber Noodtstraat.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?