Selecteer een pagina

Doetinchem, 30 juli 2020

De politie en brandweer zijn donderdagavond uitgerukt voor een brand in sporthal De Bongerd aan de Plattenburgstraat te Doetinchem. Het smeulende brandje was snel onder controle waardoor de schade beperkt bleef.

De brandweer rukte met een tankautospuit en hoogwerker uit en ook de politie rukte met drie wagens uit naar de Sporthal. Bij aankomst bleken zowel de hal als het naastgelegen café al ontruimd te zijn en stonden de mensen buiten voor de hal. De brand bleek een lamp te zijn die was gaan smeulen en een brandlucht veroorzaakte. De brandweer ging uiteindelijk met een ladder het dak op, maar er bleek geen schade te zijn tussen het plafond en het dak. De opgeroepen hoogwerker hoefde niet in actie te komen.

Er stonden pakweg 30 bezoekers van de hal buiten en een tiental bezoekers van het café. Onduidelijk is of het sporten na de ontruiming nog door is gegaan, enkele sporters keerden al huiswaarts.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?