Selecteer een pagina

Hummelo, 30 juli 2020

De politie en ambulance zijn donderdagmiddag uitgerukt voor een aanrijding met letsel op de Sliekstraat te Hummelo. Het ongeval had plaats ter hoogte van de fietsoversteekplaats.

Een dame op een fiets wilde de weg oversteken richting De Heksenplas en Camping Jena. Ze zag vermoedelijk een auto uit de richting van Hummelo hierbij over het hoofd waarna een aanrijding volgde. De automobiliste probeerde in eerste instantie nog uit volle macht te remmen, maar dit mocht niet baten. De fietsster raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, over haar verwondingen is niets bekend. De automobiliste kwam met de schrik vrij, haar dochtertje die achterin zat, kreeg van een agent een traumabeertje.

Vanwege het ongeval was de weg richting Hummelo bij de rotonde tijdelijk afgesloten. Wel werden agenten gewezen op de situatie, enkele borden en een struik bij een boom zouden het zicht ontnemen waardoor er gevaarlijke situaties ontstaan.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?