Selecteer een pagina

Doetinchem, 28 juli 2020

De politie en ambulance zijn dinsdagavond rond 17:25 uitgerukt naar de kruising van het Hof van Rome met het Hof van Wenen te Doetinchem voor een aanrijding met letsel.

Een 54-jarige vrouw reed op een snorfiets over het Hof van Rome en wilde rechtdoor richting het Hof van Parijs. Een auto bestuurd door een oudere man kwam vanaf het Hof van Wenen en heeft vermoedelijk de vrouw op de snorfiets over het hoofd gezien. Een aanrijding volgde, waarbij de vrouw tegen de voorband van de auto terecht kwam en viel. Omstanders alarmeerden de hulpdiensten en verleenden eerste hulp aan het slachtoffer. De vrouw is met lichte verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis te Doetinchem ter controle. De automobilist kwam met de schrik vrij.

Een voorrangsfout ligt ten grondslag aan het ongeval. Het ongeval zorgde voor een kleine file van auto’s die de wijk in wilden, de politie kon uiteindelijk het verkeer om en om langs de ongevalsplaats leiden.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?