Selecteer een pagina

Doetinchem, 27 juli 2020

De politie heeft de hulp ingeroepen van bewoners rondom de Beethovenlaan en het Bonanzapark te Doetinchem na een woninginbraak aan de Beethovenlaan. Het zou gaan om twee daders.

Het tweetal van rond de 25-jaar zou een inbraak hebben gepleegd in een woning, de politie zond hierop een Burgernet bericht uit om uit te kijken naar het tweetal. Het zou gaan om twee blanke mannen, één met een petje de ander blond, één zou verder een zwarte trui aan hebben gehad en de ander een rode trui. Beide verdachten zijn gevlucht richting het erachter gelegen Bonanzapark. Heeft u iets gezien van de inbraak en/of heeft u de de jongemannen die voldoen aan bovenstaande signalement zien lopen, belt u dan met de politie via 0900-8844.

Er is niet bekend of er gewonden zijn gevallen bij de inbraak en of er iets buit gemaakt is, de politie verricht momenteel onderzoek bij de woning aan de Beethovenlaan.

Foto: Stockfoto


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924